flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівників апарату ХАС відзначили з нагоди професійного свята

15 грудня 2023, 16:55

У п’ятницю, 15 грудня, голова Хмельницького апеляційного суду Тетяна Спірідонова та керівник апарату Геннадій Крупельницький привітали колектив ХАС з професійним святом. Вони завважили фаховість працівників апеляційного суду, їх відданість професії й гідне виконання обов’язків в умовах повномасштабної війни.

«Звісно, вплив війни зазнали і суди. Але завдяки спільним зусиллям ми забезпечили діяльність суду й доступ громадян до правосуддя. За це вдячна усім вам і висловлюю слова вдячності усім нашим захисникам!

Сьогодні багато суддів і працівників апарату судів професійне свято зустрінуть на передовій, захищаючи Україну. Ми ж у тилу продовжимо виконувати свою функцію – здійснювати правосуддя та допомагати Збройним силам України.

Нехай чергові виклики сьогодення будуть для вас черговими можливостями для самовдосконалення і самореалізації, нехай кожен день буде щедрий на успіхи і перемоги. Злагоди і благополуччя вам та вашим родинам!», – сказала Тетяна Спірідонова.

Голова ХАС вручила нагороди й відзнаки працівникам апарату суду від Ради суддів України, Державної судової адміністрації України та місцевої влади.

Рада суддів України «за значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята Дня працівників суду» нагородила Почесними грамотами головного спеціаліста відділу аналітично-статистичної роботи Людмилу Пещанюк та прессекретаря Віту Франчук, Грамотами – начальника відділу управління державним майном Ірину Корсун, помічника судді Тетяну Кашевську-Колос, головного спеціаліста відділу організаційного забезпечення розгляду цивільних справ Тетяну Дуду та оголосила Подяки помічникам суддів Наталії Демідас і Наталії Кшевжінській.

Державна судова адміністрація України «за сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, активну участь у зміцненні стану організаційного забезпечення діяльності судів та з нагоди Дня працівників суду» відзначила Грамотою начальника відділу-головного бухгалтера відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Наталію Заболотну та оголосила Подяки помічнику судді Юлії Гайдук та судовому розпоряднику Василю Рудому.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення правосуддя

Хмельницька обласна військова адміністрація оголосила Подяки секретарям судового засідання відділу організаційного забезпечення розгляду кримінальних справ Євгену Анталу та Ірині Забєліній;

Хмельницька обласна рада нагородила Грамотами помічника судді Альону Березну, секретаря судового засідання відділу організаційного забезпечення розгляду кримінальних справ Марину Селезньову та оголосила Подяки головному спеціалісту відділу аналітично-статистичної роботи Анастасії Ярмолюк і прибиральниці службових приміщень відділу управління державним майном Надії Петельчук;

Хмельницька міська рада відзначила Грамотами помічників суддів Катерину Гільовську та Олексія Прядуна й секретаря судового засідання відділу організаційного забезпечення розгляду цивільних справ Алісу Цугель.

Вітаємо колег з відзнаками й нагородами та зичимо нових фахових звершень і наснаги!