flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Білогірський суд виніс вирок обвинуваченому у викраденні цуценяти кавказької вівчарки

22 липня 2019, 10:30

Білогірський районний суд затвердив угоду про примирення між потерпілим та обвинуваченим за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), визнавши його винним у інкримінованому злочині, та призначив обумовлене покарання – 850 гривень штрафу.

За вироком, у квітні цього року обвинувачений, перебуваючи на території представництва агрокомпанії  у смт. Білогір’я, із вольєра викрав тримісячне цуценя кавказької вівчарки. Такими діями завдавши його господарю матеріальної шкоди на суму 4475 гривень.

У суді свою вину в крадіжці собаки чоловік визнав та повідомив, що повністю відшкодував матеріальну шкоду. Цуценя повернули власнику.

Проте, 14 серпня 2018 року цього ж обвинуваченого Ізяславського районний суд визнав винним у незаконному зайнятті рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, покаравши двома роками обмеження волі з 1 іспитовим роком. Тож за сукупністю вироків Білогірський суд призначив чоловіку остаточне покарання у виді двох років обмеження волі з однорічним іспитовим строком та 850 гривень штрафу.

Вирок набрав законної сили.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду