flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

3 роки і 3 місяці без волі за 11 обікрадених дач: Нетішинський суд ухвалив вирок

24 березня 2020, 15:45

Нетішинський міський суд призначив 3 роки і 3 місяці позбавлення волі чоловіку, який протягом травня 2019 року обікрав 11 дачних володінь у Нетішині та одному із сіл Славутського району. Дії обвинуваченого кваліфікували за частиною 3 статті 185 (крадіжка із проникненням у приміщення, вчинена повторно) і частиною 1 статті 162 (незаконне проникнення до володіння особи) Кримінального кодексу України.

Згідно із вироком, 37-річний мешканець Нетішина, зламуючи замки дверей, проникав у складські та підсобні приміщення володінь і викрадав дачний реманент: вудку, мідний кабель, бензопилу, електрокосу, зварювальний апарат, велосипед та інше.  Надбане розпродував людям, здавав на металолом або у ломбард. У суді чоловік вину визнав, вибачився перед потерпілими, пояснивши,  що набрав онлайн кредитів та хотів їх швидко погасити.

«Підстав для застосування до ОСОБА_1 більш м’якого покарання суд не знаходить і вважає, що його виправлення та перевиховання можливе лише в ізоляції від суспільства», - йдеться у вироку.

 

Пресслужба Хмельницького апеляційного суду